sve kategorije
EN

GET Priča o brendu

Početna>O nama>GET Priča o brendu

GET, prvo je značenje "Ground engaging tools", kao tvrtke specijalizirane za izvoz dijelova građevinskih strojeva, tri slova vrlo dobro objašnjavaju ovo značenje.

GET, drugo je značenje "Globalne tehnologije bagera", GET tvrtka od proizvodnje prvih zuba žlice, svi tehničari neprestano uče inovacije, na temelju učinkovite kontrole troškova, stalno poboljšavaju udio sirovina, tako da poboljšati fizikalna svojstva proizvoda, u proizvodu tvrdoća, udar, otporan na habanje stalno poboljšavaju, nastoje biti bager dijelovi tehničkog vodiča.

GET je također značenje "Opće obuke zaposlenika". Zaposlenici tvrtke GET ne bi trebali imati samo dobro vanjskotrgovinsko postignuće, izvrsnu svijest o usluzi, pozitivan radni stav, već trebaju i preciznije stručno znanje, razmišljati što kupci misle i brinuti se o onome što kupci brinu. To zahtijeva da tvrtka ima kompletan sustav stručnog osposobljavanja, tako da svaki zaposlenik u GET-u ima priliku za osposobljavanje, mogućnost učenja, čime se poboljšava kvaliteta usluge korisnicima.

GET, dulje značenje "Tehnologije za zeleni okoliš". ljevaonička industrija je posljednjih godina zabrinuta za zaštitu okoliša. Kao izvoznik ljevaoničkih proizvoda, trebali bismo obratiti pozornost na problem zelene zaštite okoliša i pridržavati se načela "zelene proizvodnje" uz pružanje visokokvalitetnih proizvoda. Smanjiti zagađenje.

GET, jednostavno englesko značenje je "dobiti, dobiti". Nadamo se da će kupci iz GET tvrtki dobiti kvalitetne proizvode, prvoklasne usluge; GET tvrtke se nadaju da će dobiti naprednu tehnologiju od kupaca u razvijenim zemljama, filozofiju upravljanja kvalitetom. Neka svaki kupac u GET-u dobije ono što želi, a neka tvrtka GET raste u dobivanju.

TUV